Een lezing op maat

Wellicht bent u lid van een wetenschappelijk of astronomisch gezelschap, of lid van een sterrenwacht en zoekt u iemand die een lezing kan geven?

Ik kan een lezing verzorgen over het waarnemen vanuit de stad, of over astrofotografie vanuit de stad. De invalshoek is daarbij hoeveel met eenvoudige middelen in de stad is te zien en in beeld gebracht kan worden, met het idee mensen te inspireren zelf met sterren kijken en astrofotografie aan de slag te gaan.

Gebruikt u het contactformulier om een aanvraag te doen voor een lezing en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Overzicht gegeven lezingen

Doelloze inspiratie met Sterren Kijken In De Stad, Amateur Astronomiedag der Lage Landen 2020 - Space Expo, Noordwijk, 20-03-2020

Astrofotografie vanuit je achtertuin, Galaxis - Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde, 's Hertogenbosch, 17-10-2018


Een gastbijdrage voor een magazine of blog

Als u een blog, of (e-) magazine heeft waar een bijdrage over sterrenkijken, astrofotografie, of de sterrenhemel interessant is, dan schrijf ik in overleg graag een gastbijdrage.

De invalshoek wordt in overleg met u afgestemd, maar centraal staan enerzijds het enthousiasmeren voor de ruimte en de hobby en anderzijds de toegankelijkheid van de hobby voor iedereen. Dus als het moet gaan om dure apparatuur, of bijv. exclusieve software, dan past dat niet goed bij mijn ambities.

Gebruikt u het contactformulier om een aanvraag te doen voor een bijdrage en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Overzicht bijdrage aan blogs en (e-) magazines

Maanfoto's maken: Scherp schieten in het donker, EOSZine - Dé ontmoetingsplaats voor de enthousiaste EOS fotograaf, 08-05-2020

Astrofotografie | Met rood het heelal zien, EOSZine - Dé ontmoetingsplaats voor de enthousiaste EOS fotograaf, 04-01-2021