Een astrofoto op maat

Misschien zoekt u voor een vriend, familielid, of collega een speciaal kado, of aandenken? Of misschien heeft u zelf interesse in een bijzondere foto van een object in de ruimte, of wilt u een astrofoto gebruiken voor uw bedrijf? In dat geval kan ik voor u een Astrofoto op Maat maken. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Hierbij bied ik:

  • Hulp bij het kiezen van een geschikt object om te fotograferen.
  • Het maken van de foto - hierbij moet u zich realiseren dat voor een DSO (Deep Sky Object, bijv. een nevel, of sterrenhoop) ten minste een uur aan ge├»ntegreerd licht nodig is en in veel gevallen meer. Dat betekent dat ik meerdere uren aan het fotograferen ben, gedurende een of meer avonden en nachten. Daarbij is natuurlijk helder weer nodig! Ook goede planeet- of maanfoto's vereisen vele uren werk! Daarom kan het fotograferen en bewerken tot het uiteindelijke resultaat enkele weken duren.
  • Het verwerken van de ruwe foto's in de uiteindelijk afgewerkte foto.
  • U ontvangt de afgewerkte foto in digitale vorm. Hierbij krijgt u het recht om deze foto voor eigen doeleinden te gebruiken. Ik behoud het recht de foto op de website van Sterren kijken in de stad te plaatsen. Commercieel gebruik van de foto is alleen toegestaan onder vermelding van de website sterrenkijkenindestad.com.